💥WORD LID VAN ONZE STRAVA CLUB!💥

 

Alleen buitensporten, maar toch samen! Gratis voor alle Balance Members.

➡️Vanaf nu is de Sportcenter Balance Strava club online!

 

✅ Hier delen wij de mooiste en beste hardloop- fiets- mountainbike en wandelroutes!

✅ Deel jouw eigen workouts en routes!

✅ Daag andere Balance Members uit óf wordt uitgedaagd!

✅ Stijg in de ranking en win mooie prijzen!🏆

✅ Neem deel aan Balance Challenges! (Ben jij bijvoorbeeld de snelste op route kessel-panningen?) 🥇

✅ Momenteel is skeeleren populairder dan ooit! Wij delen de beste skeelerroutes met de beste wegen, en mooiste plekjes in onze regio!

✅ Post berichten en blijf in contact met alle Balance Members!

 

💥 Strava is gratis te downloaden via de App store of Google Playstore. Klik op onderstaande button om je aan te melden bij de Balance Club 

 

Beste sporter,

Maakt u gebruik van een van onze outdoorschema's?  In elk schema staan alle oefeningen uitvoerig uitgelegd met alle aandachtspunten en het aantal herhalingen. Onderstaande video oefeningen zijn dus ter ondersteuning hiervan. Wilt u een video nogmaals herhalen? Klik dan op 'opnieuw afspelen' of 'vorige pagina'

 

Wij raden u altijd aan om een schema te volgen voor de juiste uitvoering en dus niet zonder voorkennis of uitleg aan onderstaande oefeningen te beginnen. Schema's kunt u hier vinden. 

 

Note: Wij raden u aan om in de Corona periode voorzichtig te zijn met outdoor activiteiten en dit niet in groepsvorm te doen. Sport u met z'n tweeën houd dan de 1,5 meter regel in acht. 

 

Wilt u direct in contact staan met een van onze instructeurs voor uitleg of ondersteuning? Dat kan 7 dagen per week via onze live chat! Veel sportplezier!