* De afdeling Fysiotherapie is als gewoonlijk geopend. Alle afspraken gaan gewoon door en u kunt ook een afspraak inplannen via 0773077749 / info@balancepanningen.nl*

Beste sporter,

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen moeten wij onze deuren met ingang van 15-12-2020 weer voor een korte periode sluiten. Triest natuurlijk, zeker nu is gebleken hoe belangrijk het is om te blijven werken aan je gezondheid in deze periode. We helpen u daarom ook graag om de komende periode op een verantwoorde wijze gemotiveerd en actief te blijven.

We volgen het advies van de overheid en onze brancheorganisatie om momenteel de contributie door te incasseren en net zoals bij de vorige lockdown een gepaste compensatieregeling aan te bieden waarbij u wederom kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden als u hier gebruik van wilt maken. Klik hier om uw compensatie keuze door te geven.

Online sportplatform:
Ons online sportplatform Balance@Home workouts is online en meteen beschikbaar! Hier staan een groot aantal (800+) online groepslessen, ruim 150 videoworkouts, trainingsschema’s (ook voor thuisgebruik) met video ondersteuning en de mogelijkheid om voeding, training en motivatietips te krijgen tijdens deze periode, het is namelijk extra belangrijk dat u juist in deze periode op een goede en veilige manier door gaat met sporten.

www.balance-home-workouts.nl

Zodra wij alle informatie van NLactief ontvangen zullen wij u uitgebreid berichten via onze website, app, socials en e-mail.

Wij bedanken u enorm voor uw begrip! Samen staan we sterk.

Team Sportcenter Balance 

Hierbij een videoboodschap van ons team, voor u! #Staystrong

Hierbij meer informatie over Balance@Home workouts #Stayfit