* De afdeling Fysiotherapie is als gewoonlijk geopend. Alle afspraken gaan gewoon door en u kunt ook een afspraak inplannen via 0773077749 / info@balancepanningen.nl*

 

PERSCONFERENTIE 18-12-2021:

 

Ongelofelijk..

Dit waren zo'n beetje de enige woorden die we konden uitspreken toen dit nieuws naar buiten kwam. Het is ongelofelijk dat we wederom onze deuren moeten sluiten. Het belang van sporten en bewegen in de strijd tegen corona is inmiddels zo veelvuldig en duidelijk bewezen dat we niet begrijpen dat onze sector niet als 'essentieel' wordt gezien..

 

Maar goed, we blijven positief! Wat doe je als je dit nieuws hoort? Datgene wat we altijd doen: Het team erbij roepen, schouders eronder zetten en denken in oplossingen. Dit is wat we u nu alvast kunnen melden:

 

WAT KAN NOG WEL?

We wachten momenteel op aanvullende informatie van onze brancheorganisatie met betrekking tot wat we wél mogen aanbieden. Wij verwachten na het weekend meer duidelijkheid over de mogelijkheden en zullen u hierover meteen in kennis stellen.

 

COMPENSATIEREGELING:

Zoals u van ons gewend bent zullen wij u ook deze keer weer op gepaste wijze compenseren, net zoals in de eerdere lockdowns. Hierover hebben wij de vorige keren erg positieve reacties ontvangen en dit zullen we nu weer aanbieden! We gaan om tafel om wederom een gepaste compensatieregeling op te zetten. Hierover ontvangt u spoedig meer informatie.

 

BALANCE@HOME WORKOUTS:

Ons team komt morgen bij elkaar om nieuwe groepslessen, conditie en kracht workouts op te nemen voor ons online sportplatform Balance@Home workouts. Heeft u hier nog geen inloggegevens van? Ga dan snel naar www.balance-home-workouts.nl.

 

PERSOONLIJKE SCHEMA’S:

Wilt u een persoonlijk, op maat gemaakt trainingsschema voor thuis? Stuur een e-mail naar balance-training@outlook.com met uw naam, pasnummer en wensen. Een van onze coaches stelt graag een gepersonaliseerd schema voor u op.

 

BUITEN SPORTEN?

We bekijken momenteel de mogelijkheden voor trainingen in de buitenlucht. Helaas moeten we hierbij ook wachten op aanvullend bericht van onze branche over wat wel/niet mag.

 

FYSIOTHERAPIE GAAT DOOR!

Onze afdeling fysiotherapie mag openblijven. U kunt eenvoudig een afspraak maken via info@balancepanningen.nl

 

LAST BUT NOT LEAST:

Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar, ook in deze lockdown. Heeft u vragen, hulp nodig, op zoek naar motivatie of wilt u gewoon even een praatje maken met uw favoriete instructeur? Bel, mail of bericht ons gerust. Wij zijn hier voor u!

Zodra wij meer informatie hebben zullen we dit per direct met u delen. Tot die tijd: hou vol, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Ook voor alle andere getroffen ondernemers en branches in Peel&Maas en daarbuiten: Heel veel sterkte de komende tijd! We komen er samen sterker uit!

 

Online sportplatform:

Ons online sportplatform Balance@Home workouts is online en meteen beschikbaar! Hier staan een groot aantal (800+) online groepslessen, ruim 150 videoworkouts, trainingsschema’s (ook voor thuisgebruik) met video ondersteuning en de mogelijkheid om voeding, training en motivatietips te krijgen tijdens deze periode, het is namelijk extra belangrijk dat u juist in deze periode op een goede en veilige manier door gaat met sporten.

www.balance-home-workouts.nl

 

Zodra wij alle informatie van NLactief ontvangen zullen wij u uitgebreid berichten via onze website, app, socials en e-mail.

Wij bedanken u enorm voor uw begrip! Samen staan we sterk.

Team Sportcenter Balance 

Hierbij een videoboodschap van ons team, voor u! #Staystrong

Hierbij meer informatie over Balance@Home workouts #Stayfit