Beste sporter, 

 

M.i.v. 11 mei mogen ook volwassenen weer buiten sporten met inachtneming van de RIVM maatregelen.

 

Dit houdt in dat wij vanaf 11 mei beginnen met het aanbieden van een aangepast 'outdoor fitness' terrein en outdoor groepslessen. 

 

Wij nemen uw veiligheid uiterst serieus en volgen daarom het protocol van onze branche organisatie NLactief nauwgezet. Dit houdt in dat alle leden zich vooraf moeten inschrijven voor een fitnessblok of groepsles. Dit kan vanaf nu gemakkelijk met een app! 

 

Iedere sporter heeft een e-mail ontvangen (check ook uw spambox) met instructies voor het downloaden van de 'Mijn Club App' en bijbehorende gebruikersnaam en unieke inlogcode. Zo kunt u gemakkelijk en snel een fitnessblok of groepsles reserveren. 

 

Geen e-mail ontvangen? Klik dan hier.

 

 

Beste sporter,

Ondanks dat we andere berichtgeving hadden gehoopt, zien wij de maatregelen zoals vanavond tijdens de persconferentie bekend gemaakt toch als positief. We zijn namelijk weer een stap dichterbij opening van ons sportcenter!

Daarbij heeft het kabinet zelfs bekend gemaakt serieus te bekijken of de gestelde openingsdatum vervroegd kan worden. Als dat zo is, dan zijn wij er klaar voor! Goed nieuws dus.

✅ COMPENSATIE!

Daar waar we eerder hebben vermeld te komen met een gepaste compensatie zodra we het een en ander kunnen inventariseren, vinden wij het nu te lang duren.

Derhalve zullen wij deze week de compensatiemaatregelen bekend maken op deze website

➡️ Blijf jij ook, net als vele andere Balance Members ons steunen om deze moeilijke corona periode te doorstaan? Top! We willen jullie laten weten dit enorm te waarderen! Zoals eerder vermeld blijft dit zeker niet onopgemerkt, verrassing!😃

 

✅ OUTDOOR WORKOUTS!

Vanaf maandag 11 mei mogen ook volwassen weer buiten sporten!

 

✅ Dit houdt in dat wij per direct beginnen met het uitbreiden van ons outdoor terrein en dus ook fitnessactiviteiten én groepslessen in de buitenlucht zullen aanbieden met inachtneming van de RIVM maatregelen.

✅ Onze app om fitness- en groepslessen te reserveren is ready to go. Hierover ontvangt u voor het weekend automatisch een e-mail met inloggegevens zodat u meteen uw outdoor trainingen kunt inplannen!

✅ Tevens blijven wij ook ons online platform uitbreiden zodat u ook vanuit huis kunt blijven sporten!

Samen komen wij deze moeilijke periode door! Still going strong! 💪🏽
 
Team Sportcenter Balance

Nieuwbrief

Schrijf je in voor onze informatiebrief en ontvang alle informatie die voor u als Balance Member van belang kunnen zijn tijdens deze Coronacrisis. Klik hier om je in te schrijven.  Hier kunt u ook eerdere (gemiste) nieuwsbrieven bekijken.

Nog geen inlogcode voor Balance@Home workouts? Klik dan hier en u ontvangt spoedig een code.

Sneak preview van onze nieuwe kleedkamer. 

Aan de privédouches en verdere afwerking wordt uiteraard nog gewerkt.

Corona Update 21-4-2020.

 

Beste sporter,

 

 

N.a.v. de persconferentie op 21-4-2020 is bekend gemaakt dat de gestelde maatregelen voor fitnesscentra tot en met 19 mei gelden. Helaas een flinke teleurstelling voor ons allemaal maar de gezondheid en het welzijn voor u als sporter staat hierbij natuurlijk voorop. Wij staan in nauw contact met de overkoepelende brancheorganisatie NLactief en bekijken de mogelijkheden hoe wij u toch zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn binnen de nieuwe maatregelen van het RIVM.

 

Wat dit voor u als sporter inhoudt m.b.t. de mogelijkheden, uw abonnement en andere informatie die voor u als sporter van belang kunnen zijn kunt u vinden in onze info/nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind u antwoord op alle vragen.

 

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Klik dan hier. heeft u nog geen inlogcode? Deze kunt u hier aanvragen.

 

In de tussentijd zijn wij hard aan het werk om onze club Coronaproof te maken zodat u gemakkelijk maar vooral veilig gebruik kunt maken van onze club en wij bij groen licht meteen van start kunnen gaan!

 

Ook werken wij hard aan de uitbreiding van ons online aanbod zodat iedere sporter vanuit thuis toch deel kan nemen aan zijn of haar favoriete workout.

 

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

 

Zorg goed voor uzelf én elkaar. Tot snel!

 

 

Team Sportcenter Balance

Hierbij een videoboodschap van ons team, voor u! #Staystrong

Hierbij meer informatie over Balance@Home workouts #Stayfit


Omroep P&M bij Sportcenter Balance

Omroep P&M was op bezoek bij Sportcenter Balance met aandacht voor ons nieuwe online sportplatform, hoe gaat het nu verder voor onze klanten én de verbouwing. Het antwoord op de meest gestelde vragen kun je in onderstaande video vinden.

Update 3-4-2020:

 

Beste Sporter,

Allereerst willen we u bedanken voor alle begripvolle reacties. Wij doen ons best om u ook in deze tijd zo goed als mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw begrip voor de huidige situatie. 

 

We hebben d.m.v. verschillende media, onze website & app kenbaar gemaakt dat we met een zeer gepaste compensatie zullen komen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Verder bieden wij u op dit moment alternatieven om op een verantwoorde en goed onderbouwde manier te kunnen blijven sporten. Zie hiervoor ons online platform www.balance-home-workouts.nl

We hebben zeer hard gewerkt om dit online platform op zeer korte termijn te realiseren en speciaal gemaakt om u ook in de komende periode te helpen om verantwoord te sporten. Door velen zeer gewaardeerd. Neem maar eens een kijkje het is de moeite waard! U krijgt toegang tot een grote database onderbouwde schema’s, opgesteld door onze deskundige instructeurs. Ruim 250 online groepslessen, meer dan 150 videoworkouts en 7 dagen per week live ondersteuning.

 

Tevens stellen wij Les Mills on Demand en Fitsnacks TV gratis beschikbaar aan al onze leden. Hier vind je een ruim aanbod lessen van Les Mills, Clubjoy, XXL nutrition en NLactief.

 

Verder denken wij dat het in ieders belang is dat ook het bedrijfsleven gezond en wel door deze moeilijke tijd heen komt zodat u ook na deze roerige periode nog steeds terecht kunt bij uw favoriete bedrijf.

 

Voor ons betekent dit in ieder geval dat wij u hartelijk danken voor uw begrip. 

 

Voor meer informatie over de coronamaatregelen, abonnementen en ander nieuws dat voor u als Balance Member van belang kan zijn kunt u zich inschrijven voor de informatie nieuwsbrief via www.balance-home-workouts.nl. Na het inloggen kunt u zich meteen inschrijven voor deze e-mail.

Team Sportcenter Balance